Σαν το ψάρι έτρεμε εργολάβος μετά από συνομιλία με τον Ερντογάν (βίντεο)

Σαν το ψάρι έτρεμε εργολάβος μετά από συνομιλία με τον Ερντογάν (βίντεο)

Σαν το ψάρι έτρεμε εργολάβος μετά από συνομιλία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την αποπεράτωση στρατηγείου που επιθυμεί να χτύσει ο «Σουλτάνος».

Σε δημόσια εκδήλωση, ο Ερντογάν φαίνεται να πιέζει τον τούρκο εργολάβο για την παράδοση του έργου πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2023, με τον δεύτερο σε εμφανή αμηχανία να αλλάζει τις απαντήσεις του μετά το ύφος και το αίτημα του τούρκου προέδρου.

Διαβάστε τον απίστευτο διάλογο, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.

Ερντογάν: Mε τη βοήθεια του Θεού, πότε θα εγκαινιάσουμε τις νέες εγκαταστάσεις;

Εργολάβος: Αξιότιμε πρόεδρε, αξιότιμε υπουργέ μου. Θέλω να σας αναφέρω πως θα έχουμε έτοιμο όλο το έργο στις 30 Αυγούστου του 2023.

Ερντογάν: Μας είπες για 30 Αυγούστου, αλλά μήπως να φέρουμε την ημερομηνία λίγο νωρίτερα;

Aκάρ (Υπ. Άμυνας Τουρκίας): Κύριε πρόεδρε, η ημερομηνία παράδοσης ήταν 29 Οκτωβρίου και τη φέραμε ήδη νωρίτερα για 30 Αυγούστου.

Εργολάβος: Κύριε πρόεδρε, κύριε υπουργέ, θέλω να σας αναφέρω πως θα προλάβουμε να το παραδώσουμε το έργο στις 19 Μαΐου του 2023.

Ο επίμαχος διάλογος μετά το 25ο λεπτό

{https://twitter.com/tcbestepe/status/1432325828235431939?s=20}

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38rlZJY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη