Αποχώρηση «βόμβα» από την υπεράσπιση Φιλιππίδη, ποιος αναλαμβάνει την υπόθεση (βίντεο)

Αποχώρηση «βόμβα» από την υπεράσπιση Φιλιππίδη, ποιος αναλαμβάνει την υπόθεση (βίντεο)

Αποσύρεται από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ο δικηγόρος, Θέμης Σοφός - Ποιος αναλαμβάνει την υπόθεση

Ο Θέμης Σοφός δεν είναι πλέον ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο Θέμης Σοφός ενημέρωσε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς να να πει κάτι περισσότερο για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Σημειώνεται, ωστόσο, πως έγινε λόγος για «διάσταση απόψεων» μεταξύ του δικηγόρου και του πελάτη του.

Σημειώνεται πως την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ανέλαβε - μαζί με την κυρία Μπακιρτζίδου - ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος νωρίτερα στο Mega.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κινηθεί νομικά με οιονδήποτε τρόπο έναντι των τριών ηθοποιών που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος του, δηλαδή των Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3i4Y5cf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη