Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της

eurokinissi

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Χαλκίδα, όταν άνδρας Αλβανικής καταγωγής, χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γαζέπη, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Συγκεκριμένα, 54χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, άρχισε να χτυπά την σύζυγό του, οι γείτονες, άκουσαν τις φωνές και κάλεσαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν την γυναίκα στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Άμεσα ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβε τον 54χρονο, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38B0fLx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη