Χατζηθεοδοσίου: Εκτός προστασίας από τις αυξήσεις ρεύματος οι επιχειρήσεις

Χατζηθεοδοσίου: Εκτός προστασίας από τις αυξήσεις ρεύματος οι επιχειρήσεις

Ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ξεκαθάρισε πως, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι επιχειρήσεις δεν θα επωφεληθούν της προστασίας από τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος 

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, νέος επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, που εκπροσωπεί πάνω από 850.000 επιχειρήσεις, υποστήριξε ότι δεν υπήρξαν ουσιαστικές ανακοινώσεις εκ μέρους του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σε ό,τι αφορά το μέτωπο της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους - που απειλεί άμεσα με λουκέτο 200.00 μικρομεσαίες επιχειρήσεις - α΄΄λλά και πως πάνω από 800.000 επιχειρήσεις θα παραμέινουν εκτός τραπεζικής χρηματοδότησης.

Την ίδια ώρα, μιλώντας «στο Κόκκινο» υπογράμμισε πως, βάσει των όσων ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν «εκτός προστασίας από τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος», κάτι που «οδηγεί σε αύξηση του κόστους παραγωγής προϊόντων που τελικά επιβαρύνει τον καταναλωτή».

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αποκάλυψε, τέλος, πως σε πρόσφατη συνάντηση των Επιμελητηρίων με εκπροσώπους των τραπεζών, οι τραπεζίτες υποστήριξαν ότι μόνο 40.000 από τις 850.000 επιχειρήσεις πληρούν τα κριτήρια χρηματοδότησης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YYyb3o
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη