Κυπαρισσία: Η ιατροδικαστική εξέταση ρίχνει φως στην υπόθεση με τον σκελετό που βρέθηκε κάτω από τσιμέντο

Κυπαρισσία: Η ιατροδικαστική εξέταση ρίχνει φως στην υπόθεση με τον σκελετό που βρέθηκε κάτω από τσιμέντο

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης θαμμένος κάτω από τσιμέντο σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πύλη Κυπαρισσίας, αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία.

Η ιατροδικαστική εξέταση, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί.

Όπως ανέφερε το βράδυ της Τρίτης, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Στην αναζήτηση του συντρόφου της 42χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία, Μόνικα Γκιους, έχουν εστιάσει οι αστυνομικές αρχές για να ρίξουν φως στο θρίλερ με την ανακάλυψη οστών θαμμένων κάτω από τσιμέντο σε σπίτι στην Κυπαρισσία.

Το πτώμα που βρέθηκε εικάζεται ότι ανήκει στην 42χρονη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο σπίτι, ο σύζυγος της οποίας έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38xQnSK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.