Σεισμός Κρήτη: Συγκίνηση για τη «σούπερ γιαγιά» του Ημιμαραθωνίου που έμεινε άστεγη (βίντεο)

(Φωτ.: Intime)

Η «σούπερ γιαγιά», που πρωταγωνιστούσε στο διαφημιστικό σποτάκι του Ημιμαραθωνίου Κρήτης το 2017 και είχε κλέψει την παράσταση τότε, έμεινε άστεγη μετά τον ισχυρό σεισμό στο Αρκαλοχώρι, όπως άλλωστε και εκατοντάδες ακόμη συμπολίτες της.

«Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις». Η εικόνα με την εμβληματική γιαγιά να κάθεται σκυμμένη, πάνω από το μπαστούνι της, γεμάτη απελπισία, έξω από τον καταυλισμό των σεισμόπληκτων στο εκθεσιακό κέντρο του Αρκαλοχωρίου, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

giagia.kriti

Η γλυκύτατη γιαγιά, όπως έγινε γνωστό μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των διοργανωτών του Ημιμαραθώνιου Κρήτης, έχασε επίσης το σπίτι της μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι πολλά και συγκινητικά. «Γιαγιά κουράγιο. ..ντουβάρια είναι ξαναγίνονται. Υγεία να έχεις και το κεφάλι ψηλά» γράφει χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. «Μην στεναχωριέσαι γιαγιάκα θα το ξαναφτιάξεις. Θα βοηθήσουμε όλοι!» σημειώνει άλλος χρήστης.

{<div class="fb-post" data-href="https://ift.tt/39OxTOv" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://ift.tt/39OxTOv" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Η Super Γιαγιά του Ημιμαραθωνίου Κρήτης έχασε το σπίτι της όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας ?</p>Δημοσιεύτηκε από <a href="https://ift.tt/3maIkBY">Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon</a> στις&nbsp;<a href="https://ift.tt/39OxTOv">Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021</a></blockquote></div>}

{https://www.youtube.com/watch?v=tmErLfWhh-I}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Y1MOCq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη