Πάτρα – Ατύχημα Καρτ: Ξεκίνησε η αποσωλήνωση του μικρού Φώτη, το συγκινητικό μήνυμα των συμμαθητών του

Πάτρα – Ατύχημα Καρτ: Ξεκίνησε η αποσωλήνωση του μικρού Φώτη, το συγκινητικό μήνυμα των συμμαθητών του

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή κατά την επίδειξη καρτ στο κέντρο της Πάτρας.

Η διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη πραγματοποιείται από τις 7 το πρωί σύμφωνα με το pelop.gr. "Πάμε βήμα βήμα" δήλωσε ο Δντης της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο οποίος πριν λίγα λεπτά έκανε και σχετική ανάρτηση στο facebook. με τις ζωγραφιές των συμμαθητών του Φώτη.

Οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκονται συνεχώς πάνω από το κεφάλι του μικρού Φώτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία της αποσωλήνωσης.

Χθες, το παιδί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου για να διαπιστωθεί το εύρος της βλάβης που υπέστη μετά από το ατύχημα.

Τα ευρήματα ήταν θετικά και αυτό επέτρεψε στους γιατρούς να προχωρήσουν σήμερα στο τρίτο και αποφασιστικότερο βήμα που είναι να βγει ο 6χρονος από την καταστολή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XJnjG1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη