Συναγερμός στην Κοζάνη: Έρευνα για νοσηλεύτρια που έχει πιστοποιητικό από την Καρδίτσα και δεν ήθελε να εμβολιαστεί

ΑΡΧΕΙΟΥ/2009

Το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής μιας νοσηλεύτριας με τα άτομα που έλαβαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας της Καρδίτσας.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού που έδινε μια διοικητική υπάλληλος στον Παλαμά Καρδίτσας.

Η είδηση σήμανε συναγερμό και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Ο λόγος είναι ότι μια νοσηλεύτρια έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας του Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kozanimedia πρόκειται για νοσηλεύτρια 45-50 ετών που πριν προσκομίσει το πιστοποιητικό από τον Παλαμά, αρνούνταν να εμβολιαστεί. Μάλιστα υποστήριξε ότι πήγε εκεί να εμβολιαστεί επειδή έχει αρκετούς γνωστούς.

Επιβεβαιώνουν την έρευνα

Ο διοικητής του Μαμάτσειου, Στέργιος Γκανάτσιος, αλλά και ο εκπρόσωπος ου σωματείου εργαζομένων, Δημήτρης Ντέντης, υποστήριξαν ότι υπάρχει θέμα προς έρευνα αλλά δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ίδιο ρεπορτάζ του kozanimedia αναφέρει ότι ερευνώνται άλλες δυο περιπτώσεις που ενδεχομένως δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες. Μάλιστα μια από αυτές αφορά γιατρό του Μαμάτσειου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3yVfx8B
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη