Σύστημα παρακολούθησης και ανίχνευσης διαρροών νερού από τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Σύστημα παρακολούθησης και ανίχνευσης διαρροών νερού από τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Ένα εκσυγχρονιστικό και ιδιαίτερα σημαντικό έργο ολοκληρώνει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς αφορά στον τομέα ύδρευσης και την τηλεδιαχείρισή της. 

Πρόκειται για την εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης και ανίχνευσης διαρροών, με στόχο τον άμεσο εντοπισμό της βλάβης στο δίκτυο και τη γρήγορη αποκατάστασή της. Κατ' επέκταση αυτό θα επιφέρει τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αφού θα μειωθούν στο ελάχιστο οι διακοπές υδροδότησης λόγω βλάβης στο δίκτυο, αλλά και οι απώλειες υδάτων.

Το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης και ανίχνευσης διαρροών του δικτύου ύδρευσης στη ΔΕ Ραφήνας-Πικερμίου» είναι συνολικής δαπάνης 949.429,56 ευρώ και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3BJjLSM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη