Ηχηρή αποχώρηση από το «Πρωινό» με Σκορδά - Λιάγκα

Ηχηρή αποχώρηση από το «Πρωινό» με Σκορδά - Λιάγκα

Δεν πρόλαβε να κλείσει καλά-καλά μία εβδομάδα και το new entry Γιώργος Ασημακόπουλος, αποχώρησε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Happy Day, ο πρώην παίκτης του Survivor ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής και στη Φαίη Σκορδά ότι αποχωρεί. Ο λόγος;

Αφενός οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού έχει μαγαζιά με ρούχα, αφετέρου ο ρόλος που του δόθηκε στην εκπομπή, δεν είναι αυτός που περίμενε ότι θα έχει.

Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανίζεται ελάχιστα στην εκπομπή και όπως θα ακούσετε να λέει η Τίνα Μεσσαροπούλου «δεν φανταζόταν ότι θα ανοίγει μόνο την πόρτα του αυτοκινήτου όπως έκανε στην πρεμιέρα».

«Το πρόβλημα που υπήρχε είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος βασικός ρόλος στην εκπομπή. Έκλεισε για συμμετοχή στην εκπομπή» συμπλήρωσε η τηλεκριτικός.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X2fpHk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη