Ξεκίνημα για το Ράλλυ Ακρόπολις στη Φθιώτιδα

Τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και Ειδικό Απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια, Jean Todt υποδέχθηκαν σήμερα στο Service Park του 55ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στη Λαμία ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Καρακάντζας και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραϊσκος.

Νωρίτερα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ και να επισκεφθούν το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς στην είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Το «Ράλλυ των Θεών» είναι και πάλι εδώ και μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στον τόπο που έχει γράψει ιστορία. Το επόμενο τριήμερο οι λάτρεις του αθλήματος θα απολαύσουν απίθανο θέαμα στις μοναδικές χωμάτινες ειδικές διαδρομές στα βουνά της Φθιώτιδας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας.




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη