Εστίαση: Έρχεται διπλός έλεγχος για τους εμβολιασμένους, θα χρειάζεται και ταυτότητα εκτός από πιστοποιητικό

INTIME

Διπλός αναμένεται να γίνει άμεσα ο έλεγχος και των εμβολιασμένων για την είσοδό τους σε καταστήματα εστίασης, καθώς εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χρειάζεται και ταυτότητα. 

Και την ταυτότητά τους εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χρειάζεται να φέρουν οι εμβολιασμένοι πελάτες σε καταστήματα εστίασης, σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Αυτό καθώς σε πολλές περιπτώσεις, πελάτες έχουν προσπαθήσει να μπουν σε καταστήματα με πιστοποιητικά φίλων και γνωστών τους.

Αν τελικά η κυβέρνηση, επιβάλλει το συγκεκριμένο μέτρο, αυτό θα έρθει μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει και οι συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους θα γίνουν συχνότερες, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τη διασπορά του ιού.

Και με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποκλείσει την είσοδο ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους εστίασης, κάτι που φοβάται για ενδεχόμενη διασπορά του ιού, που θα φέρει μια νέα πίεση του συστήματος υγείας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3hUh5dE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη