Συγκλονισμένη η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η σύντροφος του Mad Clip - H πρώτη της ανάρτηση (εικόνα)

Συγκλονισμένη η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η σύντροφος του Mad Clip - H πρώτη της ανάρτηση (εικόνα)

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο της μουσικής και όχι μόνο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Mad Clip, μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη στη Βουλιαγμένη, οδηγώντας μία Porsche. Στο σημείο, στη λεωφόρο Αθήνας, έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε περίπου δύο ώρες. Ο τράπερ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Συγκινεί η Άννα Μαρία Ηλιάδου

annamariainsta

«Αναπαύσου εν ειρήνη Mad. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο να προσέχετε πολύ», έγραψε η Άννα Μαρία Ηλιάδου στο Instagram.

Η σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου

Ο Mad Clip το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε σχέση με την νικήτρια του GNTM Άννα-Μαρία Ηλιάδου με κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 34χρονος τράπερ Mad Clip και η 20χρονη πρώην παίκτρια και νικήτρια του GNTM δημοσίευσαν κοινά τους στιγμιότυπα στα stories τους στο Ιnstagram και όλα προδίδαν πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3toV2jT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη