Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Mad Clip - Ποιος ήταν ο τράπερ (εικόνες, βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Mad Clip - Ποιος ήταν ο τράπερ (εικόνες, βίντεο)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο γνωστός τράπερ Mad Clip, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης σήμερα τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα είχε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip, όταν το όχημα που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στη συνέχεια ο Mad Clip μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν 14 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ οι άντρες της πυροσβεστικής, έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο δημοφιλής 34χρονος τραγουδιστής ήταν μόνος του στο όχημα του.

Ο τραγουδιστής ήταν σε γάμο φίλων του, σύμφωνα με τα stories στο instagram που έχει ανεβάσει ο ίδιος.

Σε 8 ημέρες είχε συναυλία μαζί με την Ελένη Φουρέιρα

amitamotionmadclip

Οι εικόνες από το δυστύχημα σοκάρουν, καθώς φαίνεται ότι το γρήγορο αυτοκίνητο έχει γίνει μια μάζα

{https://youtu.be/TG_oRcC6taU}

«Είμαι γκαζάκιας και κοντράκιας, μου αρέσει αυτή η μ@λακία»

Τραγική ειρωνεία είναι ότι τον Φεβρουάριο, τον είχε σταματήσει η αστυνομία καθώς είχε παραβιάσει τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα με αυτοκίνητο ΙΧ Porche, τότε είχε πει «Είμαι Γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@λακία»

Όπως είπε «έτρεχα ναι... με κυνηγούσε το περιπολικό και επειδή το αυτοκίνητό μου είναι γρήγορο, ξέφυγα. Όταν βγήκα στην έξοδο του Ταύρου, έπεσα πάνω σε άνδρες της ΔΙ.Α.Σ. αλλά δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά ώστε και το αυτοκίνητό μου να σπάσω αλλά και να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του κάθε πολίτη». Διέψευσε ότι πέρασε κόκκινα φανάρια και μάλιστα λέει ότι σταμάτησε εκεί στον Ταύρο και τον συνόδευσαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα του Μοσχάτου.

Το βίντεο από τότε:

{https://www.youtube.com/watch?v=vPmUm_JDNCg&ab_channel=EviathemaOfficial}

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) (Νέα Υόρκη, 25 Μαΐου 1987) (Αθήνα, 02 Σεπτεμβρίου 2021) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, είχαν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Μερικές από τις πρόσφατες επιτυχίες του

{https://www.youtube.com/watch?v=4DdPBhB2BOQ&ab_channel=PanikRecordsTube}

{https://www.youtube.com/watch?v=Yfc1J8VBhno&ab_channel=PanikRecordsTube}

{https://ift.tt/3DICnny}

{https://ift.tt/38wxG1U}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jCQWRD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη