Mad Clip: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του», καταγγέλλει ο παππούς του (βίντεο)

Mad Clip: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του», καταγγέλλει ο παππούς του (βίντεο)

«Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγόνου μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς», δήλωσε ο παππούς του Mad Clip.

Νέα διάσταση στον θάνατο του Mad Clip στο τροχαίο της περασμένης Πέμπτης δίνει ο παππούς του δημοφιλούς τραγουδιστή τονίζοντας πως ο ίδιος πιστεύει πως το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού του.

«Ήταν από τους καλούς οδηγούς», ανέφερε ο παππούς του Mad Clip μιλώντας στον ALPHA το πρωί της Δευτέρας. «Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς.

Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια», είπε.

Συνέχισε δε λέγοντας πως: «Δεύτερον όσον αφορά τον εγγονό μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει.

Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Νωρίτερα, είχε μιλήσει και ο Mike, στενός φίλος του Mad Clip. Ο ίδιος ξέσπασε στην κάμερα για τα ανυπόστατα πράγματα που βλέπει να βγαίνουν προς τα έξω για τον αδικοχαμένο τράπερ.

«Ο λόγος που βγήκα και με τη συγκατάθεση όλων είναι λόγω κάποιων άρθρων που διαβάζουμε. Διαβάζω ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει, πήγαινε με 200, καλά να πάθει, έτρεχε, καλά να πάθει.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε.

Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή;



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WZH5wH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη