Mad Clip: Οι συνθήκες του τροχαίου, βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία διαδρομή - Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Mad Clip: Οι συνθήκες του τροχαίου, βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία διαδρομή - Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο άφησε ο γνωστός τράπερ Mad Clip, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και τους χιλιάδες θαυμαστές του. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης που είχε φύγει από γαμήλια δεξίωση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης.

Το ενδιαφέρον, τώρα, επικεντρώνεται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και σε εκείνα των αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχειρούσε για δύο ώρες προκειμένου να μπορέσει να τον απεγκλωβίσει.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και υλικό από κάμερες της περιοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το δυστύχημα.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο καλλιτέχνης, δεκάδες φίλοι και θαυμαστές τους έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά στη μνήμη του.

«Και ζώνη να φορούσε, δεν θα ζούσε»

Από το βράδυ της Πέμπτης κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που φέρεται να καταγράφει την τρελή κούρσα θανάτου της Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip, λίγο πριν εκτραπεί της πορείας της.

Το βίντεο αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. «Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στη στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία», σχολίασε σχετικά.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές: Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως, πλαγιολισθαίνοντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα δείχνουν ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Eτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση.

Οπως τόνισε ο κ. Μιχαλόπουλος, το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι μια κλειστή στροφή, που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο τράπερ μπήκε στη στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα. «Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε, δεν θα ζούσε», σημείωσε χαρακτηριστικά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3By51WO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη