Τι σημαίνει το καλλιτεχνικό Mad Clip, ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα

Τι σημαίνει το καλλιτεχνικό Mad Clip, ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα

Ο διάσημος τράπερ Mad Clip που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο, είχε εξηγήσει τι σημαίνει το καλλιτεχνικό του όνομα, και ποιο είναι το πραγματικό του.

Ο ίδιος ήταν Ελληνοαμερικανός, συγκεκριμένα μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, ενώ το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Nou-Pou.gr, ο γνωστός ράπερ είχε αποκαλύψει τι σημαίνει το όνομα Mad Clip με το οποίο ήταν γνωστός στον χώρο της μουσικής.

Όπως είπε, το καλλιτεχνικό του όνομα βγαίνει από τα αρχικά του "Money and Drugs, Can't Live in Poverty", ενώ χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο ψευδώνυμο από την αρχή της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων, ο Mad Clip είχε μιλήσει στη συνέντευξη για τη σχέση του με τα νότια, με τον ίδιο να αναφέρει πως οι συγγενείς του ήταν όλοι Φαληριώτες και να περιγράφει το πώς ήρθε στην Ελλάδα, καθώς και τα πρώτα του χρόνια στη χώρα μας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38C3ulW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη