Δεν έβγαινε ζωντανός: Εικόνα - απόλυτο σοκ από την σμπαραλιασμένη Πόρσε του Mad Clip

Δεν έβγαινε ζωντανός: Εικόνα - απόλυτο σοκ από την σμπαραλιασμένη Πόρσε του Mad Clip

Σοκ προκαλεί η εικόνα από το σμπαραλιασμένο αμάξι του γνωστού τράπερ Mad Clip που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Εικόνα – σοκ από το αμάξι του Mad Clip, την Porsche 911 που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης που του στέρησε τη ζωή.

madclip

Το αμάξι όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει γίνει σμπαράλια, μια άμορφη μάζα σιδερικών, γεγονός που αποδεικνύει και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα στη Βουλιαγμένη

Ο γνωστός τράπερ, επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα Νότια Προάστια περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης..

Στη Λεωφόρο Αθήνας στη Βουλιαγμένη φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που προσέκρουσε πρώτα σε κολώνα και έπειτα σε δέντρο όπου και σταμάτησε. Η πρόσκρουση προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και έπειτα στον Ευαγγελισμό, όπου και εξέπνευσε.

Η κηδεία του Mad Clip

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Mad Clip, του Πήτερ Αναστασόπουλου όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, το «τελευταίο αντίο» αναμένεται τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3h0xyfC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη