-->

Φθιώτιδα: To χωριό Τσούκα στην εκπομπή ¨Αχ Πατρίδα μου Γλυκιά¨

Η εκπομπή θα παρουσιαστεί στο κανάλι TRT Θεσσαλίας τις επόμενες μέρες.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Κυριακή ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής ¨Αχ Πατρίδα μου Γλυκιά¨ στην Κοινότητα της Τσούκας του Δήμου Μακρακώμης.                       

Την εκπομπή παρουσιάζει η Βίκυ Τσεκούρα η οποία είχε επιθυμία  να κάνει ένα αφιέρωμα στο χωριό της μητέρας της μιας και την έχασε πολύ νωρίς.

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία του χωριού κάτω από τα όμορφα και μεγάλα πλατάνια με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής και χορούς  από τη Ρούμελη που  παρουσίασε το χορευτικό της Κοινότητας Τσούκας με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κα Νιώρα Μάνθας.      

Οι γυναίκες και οι παραγωγοί του χωριού πρόβαλαν τα καλούδια που είχαν ετοιμάσει και στη συνέχεια τα πρόσφεραν στους κατοίκους και στους επισκέπτες που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής. 

Το παρών στην εκπομπή έδωσαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης  κ. Χαντζής Γεώργιος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Κοντογεώργος Παναγιώτης,  οι Αντιδήμαρχοι κα Αρβανίτη Βασιλική, κ. Στεφανής Γεώργιος, κ Κουτσολέλος Γεώργιος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Παπασάρας Αντρέας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τσούκας κ. Πολύμερος Ευάγγελος. 












Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->