Λαμία: Επαναλειτουργία από 12 Οκτωβρίου των Γ’ και Δ’ Κ.Α.Π.Η – Οι υγειονομικοί όροι και οι παρεχόμενες υπηρεσίες


Στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι μετά το άνοιγμα του Β’ Κ.Α.Π.Η., από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου τίθενται σε επαναλειτουργία το Γ’ Κ.Α.Π.Η. (Τυμφρηστού 58Α, 22310-22808) και το Δ’ Κ.Α.Π.Η. (Αμφικτυόνων 15, 22310-23306) του Δήμου Λαμιέων, τα οποία θα λειτουργούν κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη.

Προς το παρόν οι υπηρεσίες που θα παρέχονται - αποφεύγοντας πάντα το συνωστισμό και τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας - αφορούν τη συνταγογράφηση φαρμάκων, τις νοσηλευτικές πράξεις και τη θεραπευτική γυμναστική-φυσιοθεραπείες. Επιπλέον σύμφωνα με την υπουργική απόφαση θα «τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα, τηρουμένων των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Η είσοδος στον χώρο επιτρέπεται με την επίδειξη της Βεβαίωσης Εμβολιασμού ή Νόσησης COVID – 19.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη