Εφιάλτης για 16χρονο μαθητή: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μεσήλικα που τον έβαλε στο αμάξι του

(Φωτ αρχείου.: Eurokinissi)

Σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι στη Βουλιαγμένη όπου ένας μεσήλικας έπεισε μαθητή να μπει στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Όπως καταγγέλθηκε από τους γονείς του παιδιού, ένας μεσήλικας στη Βουλιαγμένη έπεισε 16χρονο μαθητή να επιβιβαστεί στο αμάξι του, με την πρόφαση ότι θα τον πήγαινε στο φροντιστήριο, αλλά στη διαδρομή άρχισε να του κάνει ανήθικες προτάσεις και να τον θωπεύει. Το παιδί αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει δυνατά και τότε ο οδηγός του οχήματος τον παράτησε σε μια στάση στη Βούλα και εξαφανίστηκε.

Ο μαθητής ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ πήγε μαζί με τους γονείς του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Μάλιστα, λέγεται ότι έδωσε στις Αρχές και την περιγραφή του δράστη, σημειώνοντας ότι μιλούσε ελληνικά και ήταν μετρίου αναστήματος.

Ο εφιάλτης του 16χρονου ξεκίνησε όταν, ενώ βρισκόταν στη στάση Καβουρίου, στη Βουλιαγμένη, ξαφνικά τον πλησίασε ένα γκρι όχημα και ο μεσήλικας οδηγός του πιάνει την κουβέντα. Ο μαθητής είχε αργήσει στο φροντιστήριο, του είπε ότι έπρεπε να φύγει και τότε ο παιδόφιλος του πρότεινε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο και να τον πάει εκείνος στον προορισμό του.

Το παιδί ανυποψίαστο δέχτηκε και τότε ο οδηγός έδειξε τις πραγματικές προθέσεις του. Άπλωσε το χέρι του και άρχισε να θωπεύει το πόδι του μαθητή ψηλά στον μηρό. Το παιδί αντέδρασε και ο οδηγός του είπε να σταματήσουν κάπου να μιλήσουν. Ο μαθητής αρνήθηκε αλλά ο μεσήλικας συνέχισε να τον θωπεύει. Τότε ο 16χρονος άρχισε να ουρλιάζει και ο οδηγός αφού τον «πέταξε» σε στάση της Γλυφάδας εξαφανίστηκε πατώντας το γκάζι.

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mqRtXb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη