Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Εύκολη νική για Βοσνία, νίκη μετά από 5 χρόνια για Λιθουανία - Τα γκολ (βίντεο)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Εύκολη νική για Βοσνία, νίκη μετά από 5 χρόνια για Λιθουανία - Τα γκολ (βίντεο)

Η Βοσνία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Καζακστάν κι έκανε βήμα πρόκρισης, την ίδια ώρα που η Βουλγαρία έχανε από τη Λιθουανία. 

Επιτέλους νίκη για τη Βοσνία, η οποία πήρε το πρώτο της τρίποντο στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Οι Βόσνιοι επικράτησαν 2-0 εκτός έδρας του Καζακστάν και βρέθηκαν στη 2η θέση πίσω από τη Γαλλία, αλλά με ματς περισσότερο.

Με τα δύο γκολ του φορ της Έουπεν, Πρέβλιακ, στο 25ο και στο 66ο λεπτό η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ πέρασε το εμπόδιο των Κοζάκων κι έφτασε τους 6 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Γαλλία κι έναν περισσότερο από τις Ουκρανία και Φινλανδία που παίζουν μεταξύ τους (9/10 - 19:00) στο Ελσίνκι.

Τέλος στις όποιες ελπίδες πρόκρισης για τη Βουλγαρία, η οποία και ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από τη Λιθουανία. Μάλιστα, ήταν η πρώτη νίκη των Λιθουανών στον 3ο όμιλο. Ο Λάσισκας στο 18΄ και ο Σέρνιχ στο 82΄ και 84΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Βούλγαρους ο Ντεσπόντοφ στο 64΄.

 

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3uW78l2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη