Βιτριόλι: «Η κατηγορούμενη του ζήτησε άλλοθι», τι αποκάλυψε ο συνήγορος του 36χρονου μάρτυρα (βίντεο)

Βιτριόλι: «Η κατηγορούμενη του ζήτησε άλλοθι», τι αποκάλυψε ο συνήγορος του 36χρονου μάρτυρα (βίντεο)

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το πώς ο 36χρονος μάρτυρας δεν συνδύασε όσα μοιράστηκε μαζί του η Έφη Κακαράντζουλα με την δολοφονική επίθεση που εντέλει εξαπέλυσε

Ο συνήγορος του 36χρονου βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, Αλέξανδρος Κούκιος, επιβεβαίωσε τις τηλεφωνικές του συνομιλίες με την κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα, διευκρινίζοντας πως αυτή είναι και η μοναδική εμπλοκή του πελάτη του. 

Όπως σημείωσε, η κατηγορούμενη τον είχε ρωτήσει για το πού θα μπορούσε να προμηθευτεί βιτριόλι, ωστόσο ο 36χρονος - κατά δήλωσή του - δεν μπόρεσε να συνδυάσει την ερώτηση για το βιτριόλι με την εμμονή της με τον 40χρονο και το θύμα. Άλλωστε, οι αναφορές της κατηγορούμενης στον 40χρονο δεν γίνονται το χρονικό διάστημα πριν την επίθεση, αλλά για τουλάχιστον δύο χρόνια.

«Πίστεψε ότι κινδυνεύει κι αυτός»

«Δεν ήταν κοντά χρονικά οι προτροπές και πιέσεις από πλευράς της, ήταν μέσα σε μια διετία. Έτσι δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με ένα σχέδιο που μπορεί να πραγματοποιήσει. Θεωρούσε ότι όλες αυτές οι πιέσεις είχαν να κάνουν με μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα που ήθελε να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσά στην Ιωάννα και τον 40χρονο», τόνισε ο συνήγορος του 36χρονου.

Έκανε παράλληλα γνωστό ότι η κατηγορούμενη ζήτησε από τον πελάτη του άλλοθι, ζητώντας του να πει ότι ήταν μαζί την ώρα της επίθεσης. Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τρίτης, 19 Μαΐου 2020, τον κάλεσε στις 5 το πρωί, αλλά και στις 07:00, οπότε και τον ξύπνησε. «Του είπε κάτι ακατάληπτα και μετά "πες ότι είμαστε μαζί"». 

«Όταν συνελήφθη και είδε το πρόσωπό της τα συνδύασε όλα και θεώρησε ότι κινδύνευσε και ο ίδιος», υπογράμμισε.

Σημειώνεται πως ο 36χρονος προσήχθη τον Οκτώβριο του 2020 επειδή βρέθηκαν κλήσεις την ημέρα της επίθεσης. Του κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα, όπως και τον υπολογιστή του, αλλά δεν έδωσε κάποια κατάθεση.

«Μας έχει κάνει εντύπωση που δεν έχει κληθεί από την ανάκριση. Το θέλαμε κι εμείς», κατέληξε ο κ. Κούκιος.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mcHZyx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη