-->

Βιτριόλι: «Αν δεν έρθει, θα ζητήσω βίαιη προσαγωγή», δηλώνει ο δικηγόρος της Ιωάννας για τον 40χρονο

Βιτριόλι: «Αν δεν έρθει, θα ζητήσω βίαιη προσαγωγή», δηλώνει ο δικηγόρος της Ιωάννας για τον 40χρονο

Απών από τις πρώτες συνεδριάσεις του δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν ο 40χρονος άνδρας με τον οποίο η δράστρια Εφη Κακαράντζουλα είχε εμμονή μαζί του.

Ο 40χρονος έχει κληθεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας, όμως, προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί. Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί «θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του», στέλνοντας σαφές μήνυμα για την κρισιμότητα της εμφάνισής του στη δίκη.

«Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής μιλώντας στο Star.

Στη λίστα των μαρτύρων περιλαμβάνονται 40 άτομα και μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεσή τους θα καταθέσει η κατηγορούμενη.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του συνηγόρου του 40χρονου με τις οποίες άφηνε αστήριχτα υπονοούμενα και τις οποίες έσπευσε να πάρει πίσω στην πρώτη αντίδραση από την πλευρά της Ιωάννας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Στα μηνύματα που της είχε στείλει ο 40χρονος και τα μηνύματα που δέχθηκε κατόπιν η Εφη Κακαράντζουλα αναφέρθηκε στην κατάθεσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3B4J2XG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->