Λαμία: Εκδήλωση Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών με θέμα "Με την ψυχή αναζητώντας των Ελλήνων τη χώρα" το Σάββατο 9 Οκτωβρίου


Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο Δήμος Λαμιέων σε συνδιοργάνωση με το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών – Παράρτημα Φθιώτιδας, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα «Με την ψυχή αναζητώντας των Ελλήνων τη χώρα», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Με αφορμή τη ρήση του Γκαίτε (Johann Wolfgang von Goethe) στο έργο του Ιφιγένεια εν Ταύροις «…με την ψυχή αναζητώντας των Ελλήνων τη χώρα», το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών – Παράρτημα Φθιώτιδας ξεδιπλώνει σε μία άρτια οργανωμένη εκδήλωση την έννοια του Φιλελληνισμού από το 1821 έως σήμερα.

Το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών άλλωστε, έχοντας ανέκαθεν ως απώτερο σκοπό την έρευνα, τη μελέτη και τη διαφύλαξη της ιστορίας μας και τη συνέχιση της εθνικής μας κληρονομιάς, επισφραγίζει επετειακά άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, διανθισμένη με κείμενα, τραγούδι, θέατρο και προβολές.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης COVID-19 και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη