Λαμία: Οι επιστροφές φέρνουν και αποφάσεις

Η Λαμία έχει επιλογές στο ρόστερ της και η διαχείριση που θα γίνει αποκτά ενδιαφέρον

Πέρασε ένα αρκετά δύσκολο διάστημα με πολλές απουσίες η Λαμία. Ωστόσο, η διακοπή τη βόλεψε ώστε να επανέλθουν οι τραυματίες.

Από τη στιγμή που ο Μιχάλης Γρηγορίου αρχίζει ξανά να έχει πολλές επιλογές, θα χρειαστεί να πάρει και αποφάσεις. Ο Τζανετόπουλος είναι σε αυτούς που ακόμα δεν έχουν επανέλθει, αλλά με το που το κάνει, θα κληθεί ο 47χρονος τεχνικός να επιλέξει για τους στόπερ του. Ξεκίνησε με το δίδυμο των Αντέτζο – Τζανετόπουλου, στο τελευταίο ματς έβαλε τον πρώτο με τον Γκόλεμιτς και σε λίγο όλοι τους θα διεκδικούν φανέλα βασικού.

Δεν υπάρχει, όμως, μόνο εκεί ανταγωνισμός. Το ίδιο ισχύει και για τα χαφ. Ο Μπεχαράνο μετά τη διακοπή θα είναι στο 100%, ενώ υπάρχουν και οι Γκέντσογλου και Τζανδάρης. Οι τελευταίοι δύο είναι καλύτερα μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν. Τουλάχιστον ο ένας θα χρειαστεί να ξεκινάει από τον πάγκο, ίσως και δύο εάν προτιμηθεί ο Νούνιες να παραμείνει στα χαφ και να μην πάει να παίξει ως δεκάρι.

Επίσης, ένας ακόμη παίκτης που διαρκώς ανεβάζει στροφές και ειδικά τώρα που είχε και μία επιπλέον εβδομάδα για να δουλέψει, είναι ο Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός, που παρεμπιπτόντως πέρυσι με τον Άρη έκανε το καλύτερο παιχνίδι του, κάλυψε το χαμένο έδαφος. Έτσι για την κορυφή της επίθεσης θα αρχίσει να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας την ώρα που υπάρχουν οι Μανούσος και Καραμάνος. Κοινώς επιλογές πλέον στη Λαμία είναι αρκετές ακόμα και σε άλλες θέσεις όπως του τερματοφύλακα όπου ήδη γίνονται αλλαγές. Το ζητούμενο τώρα είναι η διαχείριση.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη