-->

Ναταλία Δραγούμη: «Κάποιος χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές μου από σίριαλ σε πορνογραφικές σελίδες» (βίντεο)

(Φωτ.: Eurokinissi)

Για το σοκ που υπέστη όταν διαπίστωσε ότι κάποιος επιτήδειος χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές της από σίριαλ σε πορνογραφικές σελίδες προκειμένου να αποκομίσει χρήματα, έκανε λόγο η Ναταλία Δραγούμη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε μαζί με κάποιους άλλους ηθοποιούς, όταν σκηνές τους από σίριαλ χρησιμοποιήθηκαν σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. «Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά και δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιανού το σπίτι θα πάει», τόνισε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Ναταλία Δραγούμη συνέχισε λέγοντας: «Κάτι πολύ σημαντικό, που δεν το είχα τότε υπόψιν μου, είναι το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί». 

Αποκάλυψε ότι έχει γίνει δικαστήριο για αυτό το ζήτημα. «Είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, όπου ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί πλήρωνες τότε στο διαδίκτυο. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Το έβαζε και πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Dwz2Y2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->