Επίθεση με βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;» είπε η Ιωάννα στην Έφη Κακαράντζουλα - Η συγγνώμη της κατηγορούμενης

eurokinissi

«Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;» φώναξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, για την επίθεση με βιτριόλι που εξαπέλυσε εναντίον της πέρσι τον Μάιο.

Εξάλλου, να απορριφθεί το αίτημα των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου να κληθούν ως μάρτυρες ο 36χρονος άνδρας και μία φίλη της Εφης Κακαράτζουλα, οι οποίοι φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι, πρότεινε στο δικαστήριο ο Εισαγγελέας της έδρας.

«Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι αποδεδειγμένα. Αυτό που το δικαστήριο διερευνά είναι η απόδοση του ορθού νομικού χαρακτηρισμού. Γι' αυτό, δεν χρειάζεται να έρθουν οι μάρτυρες να πουν για τα πραγματικά περιστατικά. Αν προσέρχονταν, δεν υπήρχε περίπτωση να καταθέσουν εις βάρος τους, αυτοενοχοποίηση δεν έχει υπάρξει ποτέ. Σκεφτείτε αν έχουν βοηθήσει την κατηγορούμενη, να έρθουν εδώ και να το παραδεχθούν, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Επιπλέον, αν κληθούν ως μάρτυρες και καταθέσουν και ύστερα το δικαστήριο μας στείλει την υπόθεση στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα δημιουργεί απόλυτη ακυρότητα. Το ορθό είναι αν θεωρήσει το δικαστήριο ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση, να διαβιβάσει στην εισαγγελία», σημείωσε.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης Εφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε με γραπτό αίτημα τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κανένα παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία» είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου με την έδρα να αποσύρεται ώστε να αποφασίσει για το αίτημα.

Μετά τη διακοπή στη δίκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;». Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Έφη Κακαράντζουλα: «Ειλικρινής μέσα από την ψυχή μου η συγγνώμη στην Ιωάννα»

«Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωαννα μέσα από την απολογία μου. Σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένεια της και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου» ανέφερε ξεκινώντας την απολογία της η κατηγορούμενη Εφη Κακαράντζουλα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας, ο οποίος φώναξε... «νιάου» από το ακροατήριο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3va8JE0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη