Στο νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στο νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Λίγο πριν την αναχώρηση του για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία, ίσως λόγω της μακράς πτήσης από την Κωνσταντινούπολη στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί, ενώ ο Βαρθολομαίος ήδη μεταφέρεται στο νοσοκομείο George Washington University.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον Οικουμενικό Πατριάρχη είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CagKvf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη