Καρδίτσα: Σε δυνητική αργία ενός έτους οι δύο υπάλληλοι για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Καρδίτσα: Σε δυνητική αργία ενός έτους οι δύο υπάλληλοι για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Τη δυνητική αργία ενός έτους των δύο υπαλλήλων του Κ.Υ. Παλαμά Καρδίτσας, μιας διοικητικής υπαλλήλου και μίας νοσηλεύτριας, αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 5ης ΥΠΕ που συνεδρίασε τη Δευτέρα υπό την προεδρία Πρωτοδίκη.

Η παραπομπή των δύο υπαλλήλων που κατηγορούνται για εικονικούς εμβολιασμούς 33 ατόμων κυρίως από την Β. Ελλάδα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο έγινε σε χρόνο εξπρές και σήμερα ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης υπέγραψε την απόφαση η οποία, να σημειωθεί, δεν προσβάλλεται. Παράλληλα, σύμφωνα με το ertnews.gr έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για την οριστική απόλυση των δύο γυναικών.

Η μηνυτήρια αναφορά

Στο μεταξύ ο κ. Σερέτης το πρωί της Τρίτης υπέβαλε στον εισαγγελέα Λάρισας μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο εμπλεκομένων αλλά και κατά παντός υπευθύνου με τον πλήρη φάκελο, προκειμένου να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Καρδίτσας.

Χθες κατά την συνεδρίαση του Πειθαρχικού παρέστη αυτοπροσώπως η διοικητική υπάλληλος συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κ. Νικόλαο Αρβανιτάκη ο οποίος απέδωσε την πράξη της εντολέως του σε αλτρουιστικά κίνητρα και στην ψυχολογική της αστάθεια.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3iAPo9X
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη