Κυκλοφοριακό Κομφούζιο: Έκλεισε σε τμήματα η Κηφισίας, πλημμυρισμένοι δρόμοι και απίστευτη κίνηση

Intime

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έκλεισε η Κηφισίας στο ύψος του Φάρου του Ψυχικού λόγω συσσώρευσης υδάτων στην υπόγεια διάβαση, κίνηση παντού

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της οδού Π. Τσαλδάρη και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά και προς Αθήνα από το ύψος του Φάρου Ψυχικού ανακοίνωσε η Τροχαία λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία Μπάλλος.

Στη λεωφόρο Κηφισίας στα σημεία όπου έχει διακοπή η κυκλοφορία πραγματοποιούνται εκτροπές στον παράδρομο και στα δύο ρεύματα.

Στα εν λόγω σημεία λόγω της έντονης βροχόπτωσης υπάρχει συσσώρευση μεγάλης ποσότητας νερού.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Τροχαία έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς.

Στο «κόκκινο» σχεδόν όλοι οι δρόμοι της Αθήνας

Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται σχεδόν σε όλους τους δρόμους της Αθήνας.

Ιδιαίτερα είναι τα προβλήματα στην άνοδο του Κηφισού, στην κάθοδο του Κηφισού από Αιγάλεω μέχρι Πειραιά αλλά και στη Μεσογείων.

Διακοπή κυκλοφορίας έχουμε και στις οδούς Σκυλίτση και Τζαβέλα στο ύψος της παλαιάς παραλιακής, στο ρεύμα προς Πειραιά. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση λόγω της συσσώρευσης υδάτων σταμάτησε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

Παρόμοια εικόνα και στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μεγάλα προβλήματα έχουμε και στο ποτάμι στο ρεύμα προς Κηφισιά. Τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα από το ύψος των ΚΤΕΛ έως και την Αττική Οδό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3aCnaY1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη