Έρχονται νέες εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ

Έρχονται νέες εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ

Πέρα από το κυβερνητικό επίδομα των 18 ευρώ/μήνα που θα δοθεί για τις πρώτες 300 κιλοβατώρες των τιμολογίων ρεύματος, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε αναπροραρμογή της εκπτωτικής της πολιτικ΄΄ης από 300 έως 600 κιλοβατόρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκπτωση θα κυμαίνεται όπως αναφέρουν πηγές από 37 έως 42% δηλαδή, αυξημένη κατά 7 έως 12% από το αρχικό 30% ποσό έκπτωσης που ήδη εφαρμόζει η εταιρεία από τις 5 Αυγούστου.

Τι ανακοινώθηκε για τους λογαριασμούς ρεύματος την Παρασκευή

Επιδότηση 18 αντί 9 ευρώ το μήνα ανά λογαριασμό ρεύματος και έως 24 ευρώ για δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, αλλά και διεύρυνση των δικαιούχων επιδόματος θέρμανσης εν συγκρίσει με πέρυσι, περιλαμβάνει το νέο πακέτο κατά των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης που ανακοίνωσαν απο κοινού ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης σε συνέχεια όσων είχε εξαγγείλει πριν ένα μήνα από την ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DGVa27
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη