-->

Άλεκ Μπάλντουιν: Είχε εκπυρσοκροτήσει ξανά το όπλο, καταγγελίες για τα πρωτόκολλα ασφαλείας - Ποιον κατηγορούν (βίντεο)

Άλεκ Μπάλντουιν: Είχε εκπυρσοκροτήσει ξανά το όπλο, καταγγελίες για τα πρωτόκολλα ασφαλείας - Ποιον κατηγορούν (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με τον Άλεκ Μπάλντουιν, είχαν προηγηθεί και άλλα περιστατικά εκπυρσοκρότησης όπλου στα γυρίσματα της ταινίας, ωστόσο ελεύθερος αφέθηκε ο διάσημος σταρ που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρόνη διευθύντρια φωτογραφίας.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ένα έμπειρο μέλος του πληρώματος είπε στην εφημερίδα ότι «υπήρχε σοβαρή έλλειψη συναντήσεων ασφαλείας στα γυρίσματα». Μάλιστα πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο όπλο να εκπυρσοκρότησε κατά λάθος δύο φορές το Σάββατο και μία φορά την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα ο υπεύθυνος των prop, ο οποίος διαχειρίστηκε το όπλο που σκότωσε την 42χρονη στην ταινία του Aλεκ Μπάλντουιν, κλήθηκε για κατάθεση από τους αστυνομικούς, έπειτα από διαμαρτυρία του συνδικάτου εργαζομένων στον χώρο του θεάματος για τις συνθήκες εργασίας.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο εργαζόμενος, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, προσελήφθη για να αντικαταστήσει μέλος της ένωσης.

Μια άλλη πηγή που ενημερώθηκε για την κατάσταση είπε στην NY Post ότι ένα συνεργείο συνδικαλισμένων εργαζομένων είχε αποχωρήσει από το πλατό της ταινίας στο Bonanza Creek Ranch κοντά στη Σάντα Φε, την Πέμπτη το πρωί λόγω κακών πρωτοκόλλων ασφαλείας, προτού ο 68 ηθοποιός, πυροβολήσει με το όπλο αργότερα εκείνη την ημέρα.

Σε μια ηχογράφηση του 911 που έλαβε το TMZ, μια γυναίκα που αυτοπροσδιορίζεται ως επιβλέπων σεναρίου της ταινίας ακούγεται να κατηγορεί για το δυστύχημα κάποιον του οποίου το όνομα φυσικά δεν ακούγεται «Εντάξει, αυτός ο γ... που με φώναξε στο μεσημεριανό γεύμα ρωτώντας για αναθεωρήσεις, αυτός ο μ....», λέει, προφανώς σε κάποιον που βρίσκεται κοντά. «Τον είδες να σκύβει πάνω από το γραφείο μου και να μου φωνάζει; Υποτίθεται ότι ελέγχει τα όπλα. Είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη» προσθέτει.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30YgLVH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->