Βιτριόλι: Φίλες της κατηγορούμενης ανέδειξαν το θέατρο που έπαιζε η Έφη Κακαράντζουλα μετά την επίθεση

eurokinissi

Την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου, πρόκειται να απολογηθεί η 36χρονη κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα (εκτός απροόπτου) για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Θα είναι η πρώτη φορά που η καθ' ομολογίαν δράστις, παρουσία της Ιωάννας, θα μπορεί να δώσει τη δική της εξήγηση που οδηγήσαν σε αυτή την επίθεση.

Η κατηγορούμενη, μέχρι τώρα, έχει περιοριστεί στο να μιλήσει για μια «αρρωστημένη εμμονή» εξαιτίας ενός «πολύ προσωπικού ζητήματος.

Τα μόνα λόγια που έχει απευθύνει στην Ιωάννα μέσα στο δικαστήριο ήταν «γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό».

Στο δικαστήριο, μία ξαδέλφη της κατηγορούμενης ανέφερε πως μετά την επίθεση στην Ιωάννα, η 36χρονη σχολίαζε πως «είναι φρικτή η επίθεση με βιτριόλι, τι φρικτό αυτό που έχει συμβεί, τι να είχε γίνει και πως δεν έπρεπε να γίνει».

Παράλληλα, σημείωσε πως μετά από όσα συνέβησαν η κατηγορούμενη ήταν λίγο πιο στεναχωρημένη και πιο αφηρημένη, αλλά η μάρτυρας πίστευε πως έφταιγε η καραντίνα.

«Μου είχε σχολιάσει ότι είναι φρικτή η επίθεση με βιτριόλι», ανέφερε στο δικαστήριο.

Πρόεδρος: Συζητήσατε για την επίθεση;
Μάρτυρας: Ναι μου είπε «τι φρικτό αυτό που έχει συμβεί; Τι να είχε γίνει; Ότι δεν έπρεπε να γίνει». Παρόλο που τα γεγονότα μας έχουν φέρει σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι τέτοιο παιδί. Οι γονείς της δεν είναι καθόλου καλά για αυτό δεν ήρθαν. Φοβούνται για πιθανή επίθεση. Δεν είχα ιδέα ότι την παρακολουθούσε 1,5 χρόνο πριν. Τα έμαθα όλα από τις ειδήσεις. Η κοινή γνώμη έχει δημιουργήσει μια γνώμη που δεν είναι λάθος, αλλά δεν φταίνε οι γονείς.
Πολιτική Αγωγή: Γιατί η οικογένεια της κατηγορούμενης δεν ήρθε σε μια επικοινωνία με την οικογένεια της Έφης να ζητήσει συγγνώμη;
Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω.

Εξάλλου, φίλη της κατηγορούμενης κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν μιλούσε για την προσωπική της ζωή, ούτε είχε αναφερθεί ονομαστικά στον 40χρονο.

«Δεν γνωρίζω το θύμα. Ήμασταν φίλες με την κατηγορούμενη, στενές φίλες. Δεν ήξερα κάτι για την υπόθεση. Γνωρίζω την κατηγορούμενη 4-5 χρόνια. Κάναμε αρκετή παρέα. Ήταν κλειστός χαρακτήρας σε πολλά πράγματα. Δεν μίλαγε πολύ για την προσωπική της ζωή. Μας έλεγε κυρίως για τη δουλειά», ανέφερε η φίλη της κατηγορούμενης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι ποτέ δεν είχαν μιλήσει για τον 40χρονο ονομαστικά: «Δεν μου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον 40χρονο. Αναφερόταν σε έναν κύριο κάποιο διάστημα, αλλά δεν έλεγε όνομα. Περίπου το 2018-2019 αναφερόταν σε αυτόν. Τον Μάιο του 2020 είχαμε επαφές αλλά δεν βρισκόμασταν τόσο τακτικά όσο πριν.

Είχαμε βγει μια φορά το Μάιο μαζί με μια φίλη μας γιατί δεν ήταν πολύ καλά για θέματα της δουλειάς. Την είχαμε δει πεσμένη, διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσει», κατέληξε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oICT03
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη