Απίστευτο: Έστειλαν στους σεισμόπληκτους της Κρήτης από... νυφικά και σχισμένα καλσόν μέχρι στολή αστροναύτη!

(Φωτ.: facebook)

Μια απίστευτη αναφορά έγινε για τη βοήθεια που φτάνει κατά κύματα αυτό το διάστημα στους σεισμόπληκτους της Κρήτης.

Οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου και των γύρω περιοχών του Ηρακλείου της Κρήτης δέχονται βοήθεια σε τρόφιμα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης από όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν... συμμερίζονται τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων που ξεσπιτώθηκαν από το μεγάλο σεισμό και σκέφτηκαν να στείλουν ό,τι άχρηστο είχαν στις ντουλάπες του σπιτιού του.

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς από την αναφορά που έκανε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου, Αγαθάγγελος Γιανναράκης. Όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση στο facebook, ανάμεσα στα είδη που στάλθηκαν στους σεισμόπληκτους βρίσκονται αποκριάτικες στολές, νυφικά, φορεμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα και σκισμένα σεντόνια!

Δείτε τι γράφει στην ανάρτησή του ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης: «Αγαπητοί αδελφοί, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Μας έχετε στείλει πολλούς τόνους ρούχα άχρηστα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγομενες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3BFlkBr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη