Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμίας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πεζοπορική διαδρομή στον Προφήτη Ηλία


Ξεκινήσαμε με  βροχή, μας αποζημίωσε το ουράνιο τόξο στην επιστροφή!

Η τέταρτη για φέτος πεζοπορική μας διαδρομή την Τετάρτη 13 Οκτώβρη 2021  ήταν στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ένα από τα  περιαστικά άλση της πόλης μας.

Ξεκινήσαμε με βροχή  μια διαδρομή 6,00 km και περίπου δύο ωρών. Η θέασης της πόλης απο ψηλά,ο  Μαλιακός, η Οίτη, η κοιλάδα του Σπερχειού μας αποζημίωναν και κανείς δεν έδινε σημασία  στη βροχή που συνέχισε σχεδόν μέχρι την επιστροφή μας. Το ουράνιο τόξο μας περίμενε να μας αποζημίωσε, μαγική εικονα να το βλέπεις να έχει "στεφανώσει" τη Λαμία

Απολύσαμε την διαδρομή, καμαρώσαμε τα δέντρα που κατά καιρούς έχουμε φυτεύσει στον πνεύμονα ζωής της πόλης μας. Προβληματισμένοι όμως από τα σκουπίδια που αν και λιγότερα συνεχίζουν να υπάρχουν, την εγκατάληψη το μοναδικό κιόσκι που συναντάς αλλά και το  πυροφυλάκιο που έχουν εγκαταλειφθεί χωρίς καμιά συντήρηση για πολλά χρόνια

Συνεχίζουμε κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ τις πεζοπορικές διαδρομές, όσο ο καιρός μας το επιτρέπει. Aς γνωρίσουμε τον τόπο μας καλύτερα, θα τον αγαπήσουμε περισσότερο ,μπορούμε να τον αλλάξουμε, ποτέ δεν είναι αργά.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

 Διεύθυνση: Καραΐσκάκη 101

35131 Λαμία

Τηλ -  fax 2231044961 κ 6932269378 (Πάρης Φούντας -  Γραμματέας ΟΜΦΙΔΑΣ)

e mail   omfidas@gmail.com

Ιστότοπος

 https://www.facebook.com/omfidas

http://omfidas.blogspot.gr/











































Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη