Βασίλης Κικίλιας για τουρισμό: «Να είμαστε έτοιμοι από αρχές Μαρτίου»

Βασίλης Κικίλιας για τουρισμό: «Να είμαστε έτοιμοι από αρχές Μαρτίου»

Σε ετοιμότητα για έναρξη της τουριστικής περιόδου από τον προσεχή Μάρτιο κάλεσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και όπως είπε κλείνονται συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε ότι κλείνονται συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες και tour operators ενώ η ζήτηση στα εισιτήρια και τις κρατήσεις ξεκινάνε από τον Μάρτιο.

«Με το 25% του ΑΕΠ να προέρχεται από τον Τουρισμό, φιλοδοξούμε να γυρίσουμε πίσω το μέρισμα αυτό στην ελληνική οικογένεια, στη μικρή και μεσαία επιχείρηση», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Ο υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι αυξήθηκαν οι εισπράξεις κατά 207% από επισκέπτες από τη Γαλλία, 115% από επισκέπτες από τη Γερμανία και 371% από επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Είναι εμφανές ότι το υπουργείο Τουρισμού, είναι ένα οικονομικό υπουργείο και είναι η πηγή, η καρδιά της προσπάθειας που θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση και όλη η ελληνική κοινωνία, να επανέλθει η ευημερία στη μέση ελληνική οικογένεια», τόνισε ο κ. Κικίλιας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3b0NZVY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη