Γιατί δεν γίνονται σήμερα μαθήματα σε Σχολή του ΑΠΘ

intime

Χωρίς μαθήματα θα κυλήσει η Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στο κεντρικό από τα κτίρια της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, ανακοίνωσε η Κοσμητεία της Σχολής.

Όπως αναφέρει η Κοσμητεία, «παρεμπoδίζεται ο έλεγχος των πιστοποιητικών και βεβαιώσεων στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της ΣΘΕ με φραστική βία και με απειλές σωματικής βίας προς τους υγειονομικούς ελεγκτές από συγκεκριμένες ομάδες ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως σχήματα φοιτητών».

Το απόγευμα η Κοσμητεία ενημερώθηκε για την ύπαρξη δεύτερου κρούσματος κορονοϊού στο Τμήμα Μαθηματικών και το βράδυ για ένα κρούσμα στο Τμήμα Βιολογίας.

Από την πλευρά των φοιτητικών παρατάξεων στη ΣΘΕ που αντιδρούν στους ελέγχους των πιστοποιητικών διοργανώνεται κινητοποίηση στην κοσμητεία της σχολής και στο κτίριο διοίκησης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3p6w4FP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη