-->

Συγκλονίζει η Μαστροκώστα για τον καρκίνο: Είναι αδύνατο να μην λιγοψυχήσεις (βίντεο)

(Φωτ.: Intime)

Με συγκίνηση η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε στη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια, με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με την ασθένεια, είπε: «Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είναι και θέμα τύχης».

Συνεχίζοντας, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού: «Για παράδειγμα… Μου έλεγαν: είσαι μαχήτρια. Παιδιά, τυχερή ήμουν. Όχι ότι δεν παίζει ρόλο η ψυχολογία μας και όλα αυτά τα πράγματα και θεωρώ ότι η δύναμη του μυαλού είναι εξαιρετικά σημαντική. Δεν είναι δυνατόν να μη λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος "φεύγει", γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούμε».

Η Γωγώ Μαστροκώστα, μιλώντας για τη Φώφη Γεννηματά, τόνισε ότι ήταν ένας «εξαιρετικός άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα» και «πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά». «Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: Τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XMiADH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->