Συγκλονίζει ο πατέρας του Νίκου Τσουμάνη: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί», τα οικονομικά προβλήματα, η κατάθλιψη και τα αναπάντητα ερωτήματα

Συγκλονίζει ο πατέρας του Νίκου Τσουμάνη: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί», τα οικονομικά προβλήματα, η κατάθλιψη και τα αναπάντητα ερωτήματα

Συγκλονισμένος για το θάνατο του γιου του Νίκου Τσουμάνη είναι ο Λεωνίδας Τσουμάνης, τονίζοντας ότι θέλει να μάθει τι έχει συμβεί και έχασε το παιδί του.

Ο πατέρας του Νίκου Τσουμάνη είναι σοκαρισμένος από το θάνατο του γιου του και πρώην παίκτη του Άρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έχοντας στο λαιμό του διπλά tie wrap.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή τόνισε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον Νίκο Τσουμάνη να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ξεκαθάρισε ότι είχαν να μιλήσουν εδώ και δέκα ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω.

Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα, ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν ίσως, δεν ξέρω τι να πω».

Θάνατο που προήλθε από ασφυξία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Τσουμάνη ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Καλαμαριά, στην Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τρίτης.

Τη στιγμή που οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία καθώς ο 31χρονος βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του. Το κούμπωμα να βρισκόταν στο πλάι, γεγονός που «δείχνει» ότι ενδέχεται ο ίδιος να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς που ερευνούν την υπόθεση, προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σακουλάκι με tie wrap. Το πιθανό σενάριο είναι ο ποδοσφαιριστής να έσφιξε τα tie wrap στον λαιμό του και να λιποθύμησε από ασφυξία.

Τα σενάρια και τα αναπάντητα ερωτήματα

Αυτό που δεν έχει βρεθεί ακόμα – όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις αυτοχειρίας – είναι κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ο Νίκος Τσουμάνης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ απορίες για όσα περνούσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς εκφράζει και ο πατέρας του.

Τι ανέφερε ο φίλος και εργοδότης του

Μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του 31χρονου, ο φίλος και εργοδότης του Τσουμάνη, Σταύρος Ραλλάκης αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής πριν εξαφανιστεί, είπε στη σύντροφό του ότι θα βγει μια βόλτα. Όπως περιγράφει ο κ. Ραλλάκης, ο ποδοσφαιριστής απείχε το τελευταίο διάστημα από τους αγώνες εξαιτίας τραυματισμών, γεγονός που όπως λέει «τον είχε "πάρει" πολύ από "κάτω"»:

«Ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος.

Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του» ανέφερε ο κ. Ραλλάκης στο Thesstoday.gr.

{https://youtu.be/o2MIh8F-HDc}

Την ίδια στιγμή, ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος αναφέρει ότι μέχρι τώρα ο 31χρονος δεν είχε δείξει κάτι ύποπτο με τη συμπεριφορά του: «Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία. Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση αλλά δεν μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα» υποστήριξε.

Τα οικονομικά προβλήματα του Νίκου Τσουμάνη

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Νίκος Τσουμάνης και τα οποία είναι πιθανό να τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με τον άλλοτε γενικό αρχηγό του Άρη, Γρηγόρη Κάκκαλη, και φίλο του άτυχου ποδοσφαιριστή, στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία πριν από τρία 24ωρα είχαν μιλήσει για αυτά τα ζητήματα.

«Είχαμε μία επαφή την Παρασκευή στις 17.30 η ώρα. Ο Νίκος κατά περιόδους, μου ζητούσε κάποιες οικονομικές ενισχύσεις. Του έδινα κάποια χρήματα, μου τα επέστρεφε. Την Παρασκευή μου έκανε ένα τηλέφωνο, μόλις είχα επιστρέψει από το νοσοκομείο.

Του λέω "Νίκο τι πρόβλημα έχουμε;", μου λέει "Γρηγόρη χρωστάω στον πεθερό μου 24 χιλιάρικα". Του λέω "εντάξει θα το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αν είναι οικονομικό, έχεις ένα αυτοκίνητο το οποίο κοστίζει 20.000, θα σε βοηθήσω εγώ, ο Χρήστος ο Μπούρμπος, τα παιδιά, αλλά πες μου τι νούμερο χρωστάς», είπε στο Mega ο κ. Κάκκαλης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3iD5RKJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη