Κακοκαιρία «Μπάλος»: Πού υπάρχουν διακοπές ρεύματος στην Αττική, σε επιφυλακή ο ΔΕΔΔΗΕ

Κακοκαιρία «Μπάλος»: Πού υπάρχουν διακοπές ρεύματος στην Αττική, σε επιφυλακή ο ΔΕΔΔΗΕ

Περιορισμένες φαίνεται ότι είναι το πρωί της Παρασκευής οι διακοπές ρεύματος στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να βρίσκονται σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.

Σε ένα τμήμα της Ελευσίνας περιορίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές ρεύματος με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι η βλάβη, σύμφωνα με αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, θα αποκατασταθεί σύντομα.

Χθες, Πέμπτη, σημειώθηκαν διακοπές στο κέντρο της Αθήνας, την Καλλιθέα, το Κορωπί και την περιοχή του Ρέντη που αποκαταστάθηκαν με την παρέμβαση συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ τα οποία παραμένουν σε επιφυλακή.

Περισσότερες πληροφορίες για διακοπές ρεύματος μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της ΔΕΔΔΗΕ. Πληροφορίες και τηλέφωνα για βλάβες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3j1XtVe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη