-->

Επίθεση με βιτριόλι: Προσεχώς η απολογία της κατηγορούμενης - Τι θα ισχυριστεί (βίντεο)

Επίθεση με βιτριόλι: Προσεχώς η απολογία της κατηγορούμενης - Τι θα ισχυριστεί (βίντεο)

«Συγγνώμη» αναμένεται να ζητήσει η Έφη Καρακάτζουλα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η απολογία της αναμένεται προσεχώς στο δικαστήριο και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας μόνο υπερ της δεν είναι και η μέχρι τώρα στάση έχει θεωρηθεί προκλητική. 

Η Έφη Κακαράντζουλα, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου και του θύματος της, Ιωάννας Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναφερθεί στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αν είχε συνεργούς και στην σχέση της με τον 40χρονο Νώντα.

Ειδικότερα, η κατηγορουμένη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του STAR  θα ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Θα ζητήσει συγγνώμη, αν και γνωρίζει ότι η πράξη της δεν είναι αποδεκτή. Θα υποστηρίξει επίσης ότι εφοδιάστηκε το βιτριόλι από το εμπόριο αλλά δεν θα αποκαλύψει τον προμηθευτή και θα πει πως δεν είχε συνεργούς. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως θα μιλήσει και για τη σχέση της με τον 40χρονο Νώντα.

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Dqo7z8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->