Πλασματικοί εμβολιασμοί: Διαψεύδει τη διερεύνηση υπόθεσης η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας

Πλασματικοί εμβολιασμοί: Διαψεύδει τη διερεύνηση υπόθεσης η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας

 Διαψεύδει τη διευρεύνηση υπόθεσης πλασματικών εμβολιασμών η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας με νεότερη ανακοίνωσή της. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες 9/10, σύμφωνα με το δημιοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου αρνητές του κορονοϊού στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν το εμβόλιο πλήρωσαν γιατρούς οι οποίοι τους ξεγέλασαν κάνοντάς του το κανονικό εμβόλιο. 

Η Υπηρεσία Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας αναφέρει ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τη διερεύνηση υποθέσεων πλασματικών εμβολιασμών»χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέριες και διευκρινίσεις.  

Το ρεπορτάζ ανέφερε πάντως ότι η αποκάλυψη έγινε μετά από  έρευνες της Αστυνομίας και της της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ενώ στην τηλεόραση του Mega αναφέρθηκε αυτό παρατηρήθηκε σε 27 εμβολιαστικά κέντρα.  

Η ανακοίνωση: 

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ανακοινώνει ότι, τα στοιχεία, που αναφέρονται σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τη διερεύνηση υποθέσεων πλασματικών εμβολιασμών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DrbMul
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη