Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου (βίντεο)

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου (βίντεο)

Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου από πυροβολισμούς Κηφισιά στην οδό Τατοΐου 98. Ο άλλος υπάλληλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα πυροβόλησε δύο υπαλλήλους μέτρησης φυσικού αερίου που κάνανε έργα στην περιοχή. Ο ένας κατέληξε στα τραύματα του στο νοσοκομείο ενώ ο άλλος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με τραύματα στην πλάτη.

Ο άτυχος άνδρας γεννημένος το 1978 είχε δεχθεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης είναι περίπου 40 ετών. Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες η συμπεριφορά του ήταν γενικά προβληματική και είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα.

Αφού πυροβόλησε τους υπαλλήλους επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του και ξανά γέμισε το όπλο του. Ωστόσο οι αρχές έφτασαν έγκαιρα στο σημείο και το συνέλαβαν.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής

{https://www.youtube.com/watch?v=iGflrgjUCWM}

«Ακούσαμε 6 πυροβολισμούς. Πέρασαν 3 ασθενοφόρα. Οι αστυνομικοί δεν μας έλεγαν κάτι. Καταλάβαμε ότι κάποιοι ήταν τραυματισμένοι»



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30O8HGJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη