Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Ακολουθούσαν τον κλέφτη από τη Βουλιαγμένη, πήδηξε στο καπό αστυνομικός

EUROKINISSI

Από τη Βουλγιαμένη μέχρι το κέντρο της Αθήνας ακολουθούσαν οι Αστυνομικοί το Peugeot 308 που έκλεψε ο 35χρονος. Χρειάστηκε να πηδήξει στο καπό του αμαξιού αστυνομικός για να σταματήσει τον κλέφτη. 

Το σκηνικό που θυμίζει ταινία ξεκίνησε από τη Βουλιαγμένη όπου μια μητέρα, άφησε το Peugeot 308, έξω από το σχολείο του παιδιού της. Στη βιασύνη της η γυναίκα άφησε αναμμένη τη μηχανή και τα κλειδιά στη μίζα, με το όχημα ξεκλείδωτο.

amaxi1

amaxi2

Ο 35χρονος κλέφτης, μπήκε μέσα, έβαλε μπρος και το αμάξι χάθηκε. Η γυναίκα κατήγγειλε αμέσως στην Αστυνομία την κλοπή. Μέσα στο Peugeot υπήρχε ακόμα η τσάντα της, με το κινητό της τηλέφωνο που μπορούσε να εντοπιστεί μέσω GPS.

amaxi3

amaxi4

Έτσι η Αστυνομία λάμβανε στίγμα για όλες τις κινήσεις του Peugeot. Το αυτοκίνητο λίγο μετά τις 9 εμφανίζεται στην Πλατεία Βάθη. Ο 35χρονος κατεβαίνει και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που τον περιμένουν εκεί, τον καλούν να παραδοθεί. Ο δράστης ξαναμπαίνει γρήγορα στο αμάξι και προσπαθεί να πατήσει με ελιγμό να απεμπλακεί, ένας αστυνομικός πηδά πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβολεί για να τον ακινητοποιήσει.

amaxi5

Ο δράστης τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Br1bPo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη