Ο Θανάσης Μιχαηλίδης «ξαναχτυπά»: Εκλογές στη ΝΔ για νέο «Μπογδάνο»;;;;

Ο Λαμιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης «ξαναχτυπά» με ένα νέο καυστικό βίντεο στο οποίο σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την πολιτική επικαιρότητα.

Τα επιδόματα που μοιράζει… απλόχερα η κυβέρνηση, οι νέες αποφάσεις για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, η διαγραφή Μπογδάνου αλλά και άλλα επίκαιρα θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο του ηθοποιού.

«Κατά τον κ. Μητσοτάκη, οι εξηγήσεις που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για τους 15 χιλιάδες νεκρούς και την κακή διαχείριση της πανδημίας, είναι αλλαγή ατζέντας… ο φασιστικός λόγος του Μπογδάνου είναι κι αυτό αλλαγή ατζέντας…η κόρη στέλεχος στην εταιρία στην οποία ξεπουλήθηκε η Εθνική ασφαλιστική, αλλαγή ατζέντας κι αυτό… το ξεβράκωμα των λασπολόγων του Τσίπρα για την ενοικίαση του εξοχικού,αλλαγή ατζέντας κι αυτό… Η επόμενη αλλαγή κε Μητσοτάκη θα είναι ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…Ετοιμαστείτε και φροντίστε να έχετε προβεί σε ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ…»

Δείτε το βίντεο:

www.documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη