Πάτρα: Αίσιο τέλος στην προσπάθεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένης επί ώρες και υπό βροχή

Πάτρα: Αίσιο τέλος στην προσπάθεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένης επί ώρες και υπό βροχή

Θετικό τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένης από δύσβατο σημείο του Δασυλίου, στην Πάτρα η οποία πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ορειβατικής ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ. Η 85χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο.

 

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα η οποία μένει μόνη της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από ύψος 2.5 μέτρων και πέρασε όλο το βράδυ, εκτεθειμένη στη βροχή και στην υγρασία μέχρι να εντοπιστεί σήμερα το πρωί και ν' ανασυρθεί από τους Πυροσβέστες.

Η ηλικιωμένη ήταν «κρυμμένη» σε βράχο, όπου φέρεται να βρήκε... καταφύγιο στην προσπάθεια της να προστατευθεί τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν καθ' ολή τη διάρκεια της νύχτας στην Πάτρα.

Τα ίχνη της 85χρονης, χάθηκαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης. Το σημείο εντοπισμού της από τον "Τζόρνταν", εκπαιδευμένο σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της επί της οδού Νόρμαν.

Η συνδρομή του κλιμακίου της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας ζητήθηκε από την Αστυνομία, σήμερα το πρωί.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3llmcFB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη