Μυθικό ντιλ στη Μύκονο: Ανοίγει το αντίπαλο δέος του Nammos μόνο για βαθύπλουτους

Μυθικό ντιλ στη Μύκονο: Ανοίγει το αντίπαλο δέος του Nammos μόνο για βαθύπλουτους

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1, Σίλβιο Μπριατόρε, φέρνει το Billionaire στη Μύκονο. Το σπουδαίο ντιλ με τον Ζάννη Φραντζέσκο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ παγκοσμίως, χτίζοντας τον μύθο του με την εξωφρενικές του τιμές, εντυπωσιακά σόου και απίστευτα πάρτυ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι τελικές υπογραφές έπεσαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Είχε προηγηθεί ταξίδι του Μπριατόρε στη Μύκονο όχι μόνο για διακοπές αλλά και για προχωρήσει το ντιλ. Το Billionaire θα βρίσκεται στη θέση Λάκκα, κοντά στα Ματογιάννια ενώ η επένδυση θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Μπριατόρε, σε αυτή του την επένδυση δεν θα μπορούσε να εμπιστευθεί κανέναν άλλο πέρα από αυτόν που έκανε γνωστό στα πέρατα του κόσμου το «Nammos», Ζάννη Φραντζέσκο.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nmPEej
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη