«Το παιχνίδι του Καλαμαριού»: Κόβει επίμαχη σκηνή το Netflix

«Το παιχνίδι του Καλαμαριού»: Κόβει επίμαχη σκηνή το Netflix

Ένας αριθμός τηλεφώνου που εμφανίζεται στη σειρά «Παιχνίδι του Καλαμαριού» που προβάλλεται στο Netflix έχει προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων.

 

Κόβει σκηνή από το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» το Netflix, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί. Ένας αριθμός τηλεφώνου που εμφανίζεται σε σκηνή της δημοφιλούς κορεατικής σειράς, έχει προκαλέσει προβλήματα.

Μια επιχειρηματίας δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι έλαβε χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις μέσα σε λίγες ώρες, σε σημείο που να μην μπορεί πρακτικά να συνεχίσει την καθημερινότητά της.
«Χρησιμοποιώ αυτόν τον αριθμό δέκα χρόνια οπότε έχω μείνει έκπληκτη. Υπάρχουν περισσότεροι από 4.000 αριθμοί που έπρεπε να διαγράψω από το τηλέφωνό μου. Στην αρχή δεν ήξερα το γιατί, αλλά ο φίλος μου μου είπε ότι το τηλέφωνό μου βγήκε στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» και τότε το κατάλαβα».

Στη γυναίκα έχουν γίνει προσφορές αποζημίωσεις μέχρι 5.000 ευρώ, προτάσεις όμως που έχει μέχρι στιγμής απορρίψει. Το Netflix, δεν έχει ακόμα απαντήσεις στις αξιώσεις αποαζημίωσης, έχει όμως παροτρύνει τους θαυμαστές της σειράς να μην καλούν το τηλέφωνο και έπειτα με ανακοίνωσή του προανήγγειλε το κόψιμο της σκηνής.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3iIOhF4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη