Απαράδεκτα σχόλια από τον Τάσο Ξιαρχό για εμφάνιση νεαρής κοπέλας, κατακραυγή στα social media (εικόνες)

(Πηγή: Youtube)

Σε μια ανάρμοστη κίνηση body shaming για μια κοπέλα προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό, προκαλώντας κύμα σφοδρών αντιδράσεων στα social media.

Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ανέβασε ένα story στο Ιnstagram, στο οποίο σχολιάζει με προσβλητικό τρόπο μια κοπέλα για τα κιλά της και για το ρούχο που φορούσε, η οποία κάθονταν σε κοντινό τραπέζι. «Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: Όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια», έλεγε φέρνοντας σε δύσκολη θέση την κοπέλα που σχολίαζε.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανέβασε άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Instagram της τα stories του χορευτή.

Ακολούθησαν μια σειρά επικριτικών μηνυμάτων στα social media που βάζουν στο στόχαστρο τον Τάσο Ξιαρχό για το απαράδεκτο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του, διαπομπεύοντας μια άγνωστη κοπέλα και «αναγκάζοντάς» την να φύγει από το μαγαζί.

Η απάντηση Ξιαρχό

Μετά την κατακραυγή στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί, αποδίδοντας την κατακριτέα ενέργειά του στον... αυθορμητισμό του. Το μήνυμά του στο Instagram έχει ως εξής: «Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3w3Q9Ov
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη